ХИДРОМАРИН АД е българска частна компания, основана през 2014 г. със седалище град Варна.Фирмата е изпълнила успешно офшорни проекти в района на българското Черноморие, а служителите й имат повече от 15 години професионален опит в бранша, придобит на обекти от цял свят.

ХИДРОМАРИН АД притежава най-съвременната професионална водолазна техника, висококвалифициран екип и инженерни решения,спомагащи за извършването на професионални подводни дейности по оншорни и офшорни съоръжения, строителство и ремонт на хидротехнически съоръжения.

ХИДРОМАРИН АД е динамично развиваща се компания, ориентирана към постигането на по-високи стандарти на професионализъм. Нашата мисия е да осигурим надеждни водолазни услуги, които се придържат към стандартите на индустрията по отношение на безопасността. Ключът към нашия успех е работна етика, която се фокусира върху професионалното обслужване, където пълната удовлетвореност на клиентите е основен приоритет.

Фирмата предлага широк спектър от услуги, като подводните операции обхващат строителство, ROV огледи, ремонт и поддръжка на хидротехнически съоръжения, полагане на кабели и тръбопроводи, проучвания и др.

ХИДРОМАРИН АД може да изпълнява както отделни видове работи, така и цялостни проекти. Заедно с нашите дългосрочни партньори в областта на морските услуги и водното строителство, можем да изпълняваме проекти, свързани с изграждането на подводни структури.

 

ИМАТЕ РАБОТА ЗА НАС ?

Свържете се с нас и ще Ви предоставим подробна информация за извършваните от нас дейности.

Искам да знам повече